Hvad er polyuretan?

Polyuretan har mange fordele ud over isolering.

Hvad er polyuretan isolering?

Polyuretan er en halvstiv, emissionsfri spraypolyuretan-isolering med ekstra fordele, der ikke kan måles i et laboratorium. Gennemføringer som fx elkabler eller rør bliver 100 % tætte med vores produkter. Hverken kold vinterluft eller fugtig sommerluft kan trænge ind gennem væggene. Isoleringen forhindrer også kondensering på en meget effektiv måde allerede ved meget små tykkelser (din egen fryser er et godt eksempel).

Den lave luftgennemtrængelighed, evnen til at hæfte tæt omkring andre byggematerialerog og fleksibiliteten giver

Polyuretan har mange fordele ud over isolering

Spraypolyuretan-isolering eliminerer al luftutæthed, giver 100 % fugtkontrol og lyddæmpning: isolering, fugt- og dampspærre samt vindbarriere i ét system. Glasfiber og andre isoleringsmetoder, der bruger “løs fyldning”, giver ikke vindtæthed i bygningens hulrum og er følsom over for kondens og fugt. Polyuretan, derimod, giver samme R-værdi i hjemmets virkelighed som i det kontrollerede laboratoriemiljø, hvor de fundne R-værdier opstilles.

Eksempler på tykkelse af forskellige materialer med samme teoretiske U-værdi:

Hvad består Polyuretan af?

Polyuretan er en polyolbaseret formel, som ikke indeholder formaldehyd eller ozonnedbrydende gasser som CFC eller HCFC. Lige som andre polyuretan isoleringsprodukter i sin klasse har isoleringen struktur og udseende som en sukkerbrødskage og består af millioner af små celler. Disse celler er fyldt med luft og giver permanent kontrol med luft og luftbårne fugtbevægelser. spraypolyuretan-isolering indeholder intet stof, som er farligt for miljøet, og er registreret i både BASTA og SundaHus.

Hvad er fordelene ved Spraypolyuretan-isolering?

Med spraypolyuretan-isolering sparer du eller din virksomhed penge til opvarmning eller nedkøling fra den første dag. Det er uden tvivl i praksis det mest effektive isoleringsmateriale på markedet i dag. Vi kommer ud og tilpasser isoleringen præcis efter de forudsætninger, kunden har. Vi skaber en lufttæt, fugttæt, damptæt, lydisolerende og samlingsfri isolering hurtigt og effektivt.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller mangler du råd og vejledning? Du er velkommen til at kontakte os!