Skumisolering

Polyuretan-sprayskum er en højeffektiv isolering, som når den anvendes øger sin volumen 30-80 gange.

Hurtig og ren anvendelse

Permanente funktioner

Sund livsstil

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

20+ års erfaring i branchen

Medlem af Byg Garanti

Aktiv CO2-reduktion

Hvad er polyuretan skum isolering?

Polyuretan-sprayskum er en højeffektiv isolering, som når den anvendes øger sin volumen 30-80 gange. Den giver en overflade, som er fuldstændig fri for samlinger, kontant, solid og lufttæt.

Selv de mest komplicerede revner forsegles helt. Fordi det udlægges så tilpasser skummet sig fuldstændig alle former, hjørner og hulrum. Sprayisolering med polyuretan kan ofte kategoriseres som enten ”åben-celle” eller ”lukket-celle”. Der er flere store forskelle mellem de to typer, som indebærer fordele og ulemper for begge, afhængigt af krav til slutresultatet.

Polyuretan brugt til sprayisolering er et ekstremt alsidigt materiale, som findes med mange forskellige fysiske egenskaber og densiteter. Derfor er det nødvendigt, at slutbrugeren har forståelse for disse forskelligheder for at vælge det system, som er bedst egnet til det ønskede resultat.

Lukket celle

Lukket celle er blandt de mest effektive isoleringsmaterialer, som er kommercielt tilgængelige i dag. Lukket celle isolering indeholder en isolerende luftart, som efterlades i cellerne, hvilket giver meget effektivt isolerende egenskaber i materialet.

Desuden giver dette produkts lukket-celle natur en meget effektiv lufttæthed og udmærket modstandsdygtighed over for vand. Den almindeligste densitet for lukket-celle er omkring 34 kg/m3.

Lukket celle uretancelleplast kendetegnes sædvanligvis ved sin stivhed og styrke, udover sin høje R-værdi.

Det siger vores kunder
5/5

Godt arbejde med at fjerne skorstenen på huset. Pænt resultat.

Keld

via Google

5/5

Har fået lavet nyt bryggers gulv, det er super flot, Nikolaj har lavet et godt arbejde.

Tina

via Google

5/5

Det er et godt sted at være jeg har selv været der som arbejdsmand . Altid blevet behandlet godt . Hos RV.👍

Bent

via Facebook

Åben celle

Åben celle polyuretan-sprayskum findes derimod i densiteter lige fra 8 kg/m3. En af de fordele, som disse lavere densiteter giver, er en mere økonomisk udfyldning, fordi isoleringsdensiteten er direkte relateret til udfyldningen (lav densitet = udfylder mere).

Selv om R-værdien af åben-celle er noget mindre end halvdelen af den lukkede celle, giver den åbne celle alligevel udmærkede tekniske varmeisoleringsegenskaber og lufttæthed, fordi der ikke er samlinger. Åbne celler bør ikke anvendes i udvendige bygningsdele, eller hvor de kan være i direkte kontakt med vand eller fugt.

Åben celle er også yderst effektiv som lydisolering og kan med fordel anvendes i skillevægge og mellem strøer som trinlydisolering. Andre egenskaber ved den åbne celle er en blødere overflade samt mindre styrke og stivhed end ved den lukkede celle.

Fordele

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage indenfor 24 timer