Isolering af hus

Med den helt rigtige tagisolering holder du varmen inde i selve huset.

Taget – den største kilde til varmetab

Med den helt rigtige tagisolering holder du varmen inde i selve huset. Med vores polyurethan løsning får vi adgang til de mest vanskelige steder.

Mange bygherrer og rådgivere bruger vores isolering, da den er effektiv, kan bruges som dampspær, er radonsikring og holder i mange år.

I dag stilles der høje krav til isolering. Med polyurethan isolering reducerer du konstruktionens tykkelse sammenlignet med traditionel isolering og får en bedre isoleringsværdi. Polyurethan-isoleringen fylder mindre (i forhold til traditionel isolering) men du får en tilsvarende eller bedre isoleringsværdi og du behøver ikke justere eksisterende tagspær for at skabe ekstra plads til isoleringen

Kontakt os for mere information og et gratis tilbud.

Vægisolering indefra eller udefra? Du vælger!

Skal du renovere, åbne en væg op eller måske udskifte facaden? Så benyt lejligheden til at isolere yderligere med lukket-cellet polyurethan i væggene.
Har du ex. et hus fra 70’erne eller 80’erne, hvor væggene har en begrænset tykkelse? Med polyurethanisolering mister du ikke værdifulde kvadratmeter. Med vores højeffektive isolering reducerer du dine varmeudgifter og øger samtidig din boligkvalitet og indeklima.

Kontakt os for mere information og et gratis tilbud.

Lune gulve er overlegen komfort, samtidig med at det er godt for miljøet og din pengepung

Med polyurethanisolering får du et lunt og behageligt gulv samtidig med, at du reducerer dine varmeomkostninger. At skulle have hjemmesko på, grundet kolde gulve, er ikke en god løsning, hverken for miljøet eller pengepungen.

Skal du skifte gulv eller renovere huset? Så er tiden moden til at isolere med polyurethan. Isolering af gulv tager normalt kun én dag, skal der gulvvarme i tager det 2 dage, vi kan også lave færdig gulv hvor vi støber – så går der lige et par dage mere, inden du kan fortsætte med din renovering. Isolering af gulvene reducerer ikke kun dine omkostninger, men øger også dit velvære og din komfort.

Det kunne også være at gulvet skulle isoleres nede fra krybekælderen, hvilket også er en mulighed. Her skal der være en minimumshøjde på 70 cm for at vi kan være der med vores udstyr.

Kontakt os for mere information og et gratis tilbud

  • Nybyggeri eller
  • Renovering af dit hus ex.
  • Krybekælder & kælder
  • Etageadskillelse
  • Vægge
  • Loft/tag
  • Gulv
  • Energieffektiver din bolig

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller mangler du råd og vejledning? Du er velkommen til at kontakte os!