Indvendig/udvendig

Her kan du læse mere omkring indvendig og udvendig isolering.

Hurtig og ren anvendelse

Permanente funktioner

Sund livsstil

Få et uforpligtende tilbud

20+ års erfaring i branchen

Medlem af Byg Garanti

Aktiv CO2-reduktion

Isolering med Polyuretan-sprayskum

Åben-celle
Åben-celle isolering, giver optimal energiøkonomi og samtidig reducerer fugt- og luftgennemstrømning i væsentlig grad.

Åben-celle udlægges som en væske, og i løbet af sekunder udvides væsken til 80 gange sin væskevolumen. Skummet hæfter direkte på underlaget og danner et samlingsfrit, permanent dæklag over og rundt om selv de vanskeligste former. Det giver optimal energieffektivitet og forbedrer luftkvaliteten indendørs ved at fjerne luftgennemstrømning gennem vægge.

Når isoleringen er på plads, bevares ydeevnen i resten af bygningens levetid.

I modsætning til megen konventionel isolering, så forårsager tid og temperaturforandringer ingen ændring af isoleringens værdi eller form, når der sprayisoleres med polyuretan.

Åben-celle isolering er ugiftigt sprayskum, der har gennemgået mange omfattende test, og som er både CE-mærket og godkendt. Det er et grønt produkt, der er udviklet med tanke på miljøet. Den unikke formel for produktet indeholder ingen ozonnedbrydende kemikalier som fx CFC, HCFC, fibre, formaldehyd og asbest.

Der frigives ingen giftstoffer efter installationen, og da produktet aldrig nedbrydes eller forringes, behøver man ikke at være bange for, om skadelige fibre eller gasser vil belaste luften i fremtiden.

Åben-celle reducerer luftbåren støj og støv, hvilket gør produktet til det sunde valg for dem, der lider af allergi, astma eller overfølsomhed for kemiske stoffer.

Lukket-celle

Lukket-celle er en lukket-celle polyuretan-sprayisolering, der i praksis er det mest effektive isolerende materiale, som er kommercielt tilgængeligt. Lukket-celle isolering fungerer som dampspærre, isolering og luftspærre. Lukket-celle har samme egenskab som Åben-celle isolering: produktet udlægges ii væskeform direkte mod underlaget og danner et permanent, samlingsfrit dæklag over og rundt om selv de mest vanskelige former. Dog udvides væsken kun til 30 gange sin væskevolumen og fylder sprækker og samlinger.

Produktet er perfekt til fx krybekældre, hvor det danner en konstant isolerende luftspærre, som bevares i resten af bygningens levetid.

Med en af de højeste R-værdier pr. cm af tilgængelige isolerende materialer medvirker Lukket-celle isolering til at reducere energiomkostningerne og samtidig forbedre bygningens komfort og indeklimaets kvalitet, fordi støv og andre forurenende stoffer udefra ikke kan infiltrere bygningen på grund af isoleringens kontinuerligt lufttætte forsegling.

Lukket-celle er også et grønt produkt med en unik formel. Produktet indeholder ingen ozonnedbrydende kemikalier som fx klorfluorkarboner, HCFC eller cellulosefibre, formaldehyd og asbest. Der frigives ingen giftstoffer efter installationen. Da produktet aldrig nedbrydes eller forringes, behøver man ikke at være bange for, om skadelige fibre eller gasser vil belaste luften i fremtiden. Lukket-celle isolering forøger også den strukturelle styrke og øger styrken med op til 300 % i en konstruktion.

Det siger vores kunder
5/5

Godt arbejde med at fjerne skorstenen på huset. Pænt resultat.

Keld

via Google

5/5

Har fået lavet nyt bryggers gulv, det er super flot, Nikolaj har lavet et godt arbejde.

Tina

via Google

5/5

Det er et godt sted at være jeg har selv været der som arbejdsmand . Altid blevet behandlet godt . Hos RV.👍

Bent

via Facebook

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage indenfor 24 timer