Ventileret krybekælder

Med et velisoleret tag kan du reducere dine omkostninger til opvarmning betydeligt.

Hurtig og ren anvendelse

Permanente funktioner

Sund livsstil

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

20+ års erfaring i branchen

Medlem af Byg Garanti

Aktiv CO2-reduktion

Ventileret krybekælder isolering

Vores produkter giver dig mulighed for hurtigt og nemt at omdanne en kold luft til varm luft, uden indgreb på huset. Selve materialet har egenskaber, som traditionel isolering mangler. De betyder, at man ikke behøver etablere et udluftningslag, dampbremser/dampspærrer.

Idet man, med polyuretanskum, kan opnå samme isoleringsværdi med en mindre isoleringshøjde/tykkelse, kan isoleringsopgaver klares, uden at give ekstra plads til isolering.

Det bliver således muligt at anvende vindfanget som opholdsstue eller hvorfor ikke opvarme lageret, i stedet for at døje med kold luft, hvor risikoen for fugt og skimmelskader samt skadedyr er almindelig.

Med et velisoleret tag kan du også reducere dine omkostninger til opvarmning betydeligt og du kan derfor tjene din investering hjem inden for få år.

Krybekælder med betonbjælkelag

At isolere sin krybekælder med vores lukkede celleskum er en totalløsning. Det kan sprayes direkte på betonbjælkelag og fordi der ikke er samlinger ved sprayisolering, får du overflade helt uden samlinger, som diffusionstæt, radontæt og helt lufttæt om alle gennemføringer.

Derudover isolerer den lukkede celle ekstremt godt. Målinger ved kunderne viser en temperaturstigning på 3-5 grader på gulvene umiddelbart efter installationen.

Se indslaget fra Endelig hjemme, hvor Martin Timell forklarer, hvordan det virker.

Det siger vores kunder
5/5

Godt arbejde med at fjerne skorstenen på huset. Pænt resultat.

Keld

via Google

5/5

Har fået lavet nyt bryggers gulv, det er super flot, Nikolaj har lavet et godt arbejde.

Tina

via Google

5/5

Det er et godt sted at være jeg har selv været der som arbejdsmand . Altid blevet behandlet godt . Hos RV.👍

Bent

via Facebook

Krybekælder med træbjælkelag

En krybekælder med træbjælkelag kan også isoleres nedefra, hvis alt det organiske materiale er friskt og hvis fugtindholdet i materialerne er under 16%.

Man kan også vælge at konvertere træbjælkelaget til et mellembjælkelag, ved at skumme jord og vægge, men ikke selve bjælkelaget. Resultatet er et polyuretanfundament uden overgange, hvor man bevarer muligheden for at kunne inspicere træbjælkelaget. Men samtidig drager man nytte af de samme fordele, der også opnås ved at skumme direkte på træbjælkelaget.

Alle vores krybekælderløsninger er totalløsninger, hvilket betyder, at behovet for at blødgøre jorden eller installere en affugter ikke længere er nødvendig. Selvom luftfugtigheden stiger i krybekælderen i dele af året, påvirker det ikke konstruktionen eller indeklimaet, fordi polyuretan med lukket celle er helt damp-, luft- og radontæt.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage indenfor 24 timer